Bilder: Ladda upp egen logotyp

Från Riksipedia

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
-
I webbhotellet är det möjligt att ladda upp sin egen logotyp. Det du behöver innan du startar är logotypen i form av en jpeg-bild som inte överstiger 450 px i bredd och 150 px i höjd. Vill du veta hur du kan anpassa en bild till rätt storlek så kan du läsa om det i artikeln [[http://wiki.riksteatern.se/index.php/Webbanpassa_bilder_med_Pixlr]]. När du har logotypen tillgänglig är det bara att följa stegen nedan:<br /><br />
+
I webbhotellet är det möjligt att ladda upp sin egen logotyp. Det du behöver innan du startar är logotypen i form av en jpeg-bild som inte överstiger 450 px i bredd och 150 px i höjd. Vill du veta hur du kan anpassa en bild till rätt storlek så kan du läsa om det i artikeln [[Webbanpassa_bilder_med_Pixlr]]. När du har logotypen tillgänglig är det bara att följa stegen nedan:<br /><br />
* Logga in på din hemsida. Det görs genom att lägga till /wp-admin till din hemsidesadress. Tex http://utbildning.riksteatern.se/wp-admin .
* Logga in på din hemsida. Det görs genom att lägga till /wp-admin till din hemsidesadress. Tex http://utbildning.riksteatern.se/wp-admin .
* Gå till menyvalet ''Utseende'' i högerspalten och välj ''Logo''.
* Gå till menyvalet ''Utseende'' i högerspalten och välj ''Logo''.

Versionen från 30 september 2011 kl. 13.52

I webbhotellet är det möjligt att ladda upp sin egen logotyp. Det du behöver innan du startar är logotypen i form av en jpeg-bild som inte överstiger 450 px i bredd och 150 px i höjd. Vill du veta hur du kan anpassa en bild till rätt storlek så kan du läsa om det i artikeln Webbanpassa_bilder_med_Pixlr. När du har logotypen tillgänglig är det bara att följa stegen nedan:

Ta bort texten med Riksteaterföreningensnamnet

När logotypen är på plats kan det vara trångt för namnet i text. Följ de här stegen för att ta bort det:

Personliga verktyg
Namnrymder
Varianter
Åtgärder
Om Riksteatern
Föreningsarbete
Arrangemanget
Synas och höras
Biografier & Teaterlexikon
Handböcker
Verktygslåda