Checklista för marknadsföring på webben

Från Riksipedia

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med ''''Egen hemsida'''<br />Alla föreningar har en egen hemsida hos Riksteatern.se. Adressen är *ortsnamn*.riksteatern.se. På den visas automatiskt en presentationstext, de arrang...')
Rad 1: Rad 1:
-
'''Egen hemsida'''<br />Alla föreningar har en egen hemsida hos Riksteatern.se. Adressen är *ortsnamn*.riksteatern.se. På den visas automatiskt en presentationstext, de arrangemang som registrerats via TF-sidorna samt kontaktuppgifter. Utöver detta kan varje förening administrera sin egen hemsida och därmed anpassa utseendet, lägga till egna sidor och blogga.* Grundnivå*# Uppdatera presentationstexten via TF-sidorna. Håll den kort och kärnfull så att arrangemangen på startsidan inte hamnar för långt ner.
+
'''Egen hemsida'''<br />Alla föreningar har en egen hemsida hos Riksteatern.se. Adressen är *ortsnamn*.riksteatern.se. På den visas automatiskt en presentationstext, de arrangemang som registrerats via TF-sidorna samt kontaktuppgifter. Utöver detta kan varje förening administrera sin egen hemsida och därmed anpassa utseendet, lägga till egna sidor och blogga.<br />
 +
* Grundnivå
 +
*# Uppdatera presentationstexten via TF-sidorna. Håll den kort och kärnfull så att arrangemangen på startsidan inte hamnar för långt ner.
*# Registrera samtliga arrangemang via TF-sidorna. Komplettera med biljettinfo och länk till internetbokning.
*# Registrera samtliga arrangemang via TF-sidorna. Komplettera med biljettinfo och länk till internetbokning.
*# Anpassa utseendet, välj en ny bakgrundsfärg, sätt in er egen logotyp och byt ut bilden i sidhuvudet.
*# Anpassa utseendet, välj en ny bakgrundsfärg, sätt in er egen logotyp och byt ut bilden i sidhuvudet.

Versionen från 7 oktober 2011 kl. 07.39

Egen hemsida
Alla föreningar har en egen hemsida hos Riksteatern.se. Adressen är *ortsnamn*.riksteatern.se. På den visas automatiskt en presentationstext, de arrangemang som registrerats via TF-sidorna samt kontaktuppgifter. Utöver detta kan varje förening administrera sin egen hemsida och därmed anpassa utseendet, lägga till egna sidor och blogga.

Personliga verktyg
Namnrymder
Varianter
Åtgärder
Om Riksteatern
Föreningsarbete
Arrangemanget
Synas och höras
Biografier & Teaterlexikon
Handböcker
Verktygslåda