Kongressen

Från Riksipedia

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'Kongressen är Riksteaterns högsta beslutande organ och äger rum vart fjärde år. Senast den ägde rum var 2007 i Norrköping och nästa gång blir i maj 2011 i Stockholm. Pro...')
 
(2 mellanliggande versioner visas inte.)
Rad 1: Rad 1:
-
Kongressen är Riksteaterns högsta beslutande organ och äger rum vart fjärde år. Senast den ägde rum var 2007 i Norrköping och nästa gång blir i maj 2011 i Stockholm. Propositionen inför kongressen 2011 presenteras i samband med Teaterdagarna i Hallunda 19-21 november där även en kongressmässa kommer att äga rum för att bland annat introducera den för Riksteatern nya mötesformen påverkanstorg, vilken planeras att användas vid nästkommande kongress om så årsmötet beslutar.
+
Kongressen är Riksteaterns högsta beslutande organ och äger rum vart fjärde år. Representanter för anslutna organisationer samlas tillsammans med ombud för alla Riksteaterföreningar som fattar beslut om Riksteaterns riktning framåt och väljer en ny styrelse. Senast den ägde rum var 2011 i Stockholm på Södra Teatern där man för första gången arbetade med "påverkanstorg". En rad beslut fattades som  t ex en gemensam strategisk plan för hela organisationen, gemensam verksamhetsplanering mm. <br /><br />
 +
 
 +
[http://kongressen2011.riksteatern.se Läs om kongressen 2011]

Nuvarande version från 29 september 2011 kl. 14.00

Kongressen är Riksteaterns högsta beslutande organ och äger rum vart fjärde år. Representanter för anslutna organisationer samlas tillsammans med ombud för alla Riksteaterföreningar som fattar beslut om Riksteaterns riktning framåt och väljer en ny styrelse. Senast den ägde rum var 2011 i Stockholm på Södra Teatern där man för första gången arbetade med "påverkanstorg". En rad beslut fattades som t ex en gemensam strategisk plan för hela organisationen, gemensam verksamhetsplanering mm.

Läs om kongressen 2011

Personliga verktyg
Namnrymder
Varianter
Åtgärder
Om Riksteatern
Föreningsarbete
Arrangemanget
Synas och höras
Biografier & Teaterlexikon
Handböcker
Verktygslåda