Länkar: Lägg till länklista

Från Riksipedia

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
 
(5 mellanliggande versioner visas inte.)
Rad 1: Rad 1:
-
Drygt 60% av svenskarna över 18 år använder Facebook och antalet ökar. Eftersom många svenskar idag är Facebookanvändare så är en Facebooksida ett bra sätt för teaterföreningen att hålla kontakt med medlemmar och andra personer som är intresserade av föreningens verksamhet.
+
Det går att lägga till en lista med länkar till samarbetspartners, den regionala föreningen och närliggande lokala föreningar.<br /><br />Gör här för att lägga till en lista med länkar:
-
Här kommer snart info om hur man skapar en Facebook-sida.
+
 
 +
* Klicka på ''Utseende'' i menyn till vänster.
 +
* Klicka på ''Widgets'' i menyn till vänster.
 +
* I rutan ''Tillgängliga widgets'' letar du upp widgeten ''Text''. Klicka på ''Text'' och välj ''Main Sidebar'', klicka sedan på ''Lägg till widget''.
 +
* Text-widgeten dyker upp till höger i rutan ''Main Sidebar''. I fältet ''Titel'' skriver du in den rubrik du vill ha, förslagsvis ''Länklista''.
 +
* Klistra in eller skriv in följande: <a href="http://www.riksteatern.se" target="_blank">Riksteatern</a>  Denna kodsnutt skulle ge en länk som med länknamnet ''Riksteatern'' och som leder till länkmålet http://www.riksteatern.se. Byt ut länkmålet och länknamnet till det du önskar, exempelvis <a href="http://www.dramaten.se" target="_blank">Dramaten</a>
 +
* Kopiera sedan kodsnutten och klistra in på raden nedanför, justera länkmål och länknamn till det du vill ha. Upprepa detta tills du har skapat de länkar du vill ha med.
 +
* Klicka ''Spara''. <br /><br /> Du kanske letade efter [[Länkar: Lägg till en länk i en vanlig sida]]?
<br /><br /> [[category:Webbhandbok]][[category:Blogghandbok]]
<br /><br /> [[category:Webbhandbok]][[category:Blogghandbok]]

Nuvarande version från 14 augusti 2014 kl. 14.23

Det går att lägga till en lista med länkar till samarbetspartners, den regionala föreningen och närliggande lokala föreningar.

Gör så här för att lägga till en lista med länkar:Personliga verktyg
Namnrymder
Varianter
Åtgärder
Om Riksteatern
Föreningsarbete
Arrangemanget
Synas och höras
Biografier & Teaterlexikon
Handböcker
Verktygslåda