Länkar: Lägg till länklista

Från Riksipedia

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
-
Det är lätt att lägga till en lista med länkar till samarbetspartners, den regionala föreningen och närliggande lokala föreningar.<br /><br />Gör här för att lägga till länkar:
+
Drygt 60% av svenskarna över 18 år använder Facebook och antalet ökar. Eftersom många svenskar idag är Facebookanvändare så är en Facebooksida ett bra sätt för teaterföreningen att hålla kontakt med medlemmar och andra personer som är intresserade av föreningens verksamhet.
-
* Klicka på ''Länkar'' i menyn till vänster.
+
Här kommer snart info om hur man skapar en Facebook-sida.
-
* Klicka på ''Lägg till ny''.
+
-
* I fältet ''Namn'' skriver du vad du vill att länken ska synas som. Om du t.ex. länkar till www.riksteatern.se kanske du vill att länken ska synas som ''Riksteatern''.
+
-
* I fältet ''Webbadress'' skriver du in adressen till sidan du vill länka till. Glöm inte att ha med http://
+
-
* I fältet ''Beskrivning'' kan du skriva i vad du vill ska synas om besökaren håller muspekaren över länken. Detta fält är valfritt och behöver inte fyllas i.
+
-
* Fältet ''Kategori'' kan du oftast hoppa över. Detta används endast om du vill göra flera länklistor där länkarna är uppdelade efter kategorier.
+
-
* Fältet ''Mål'' används för att välja hur länken ska öppnas. Vi rekommenderar -blank så att länken öppnas i nytt fönster eller ny flik.
+
-
* ''Relationsfält'' och ''Avancerat'' behöver du inte alls fylla i. <br /><br />
+
-
Gör så här för att visa länklistan:
+
-
* Klicka på ''Utseende'' i menyn till vänster.
+
-
* Klicka på ''Widgets'' i menyn till vänster.
+
-
* I rutan ''Tillgängliga widgets'' letar du upp widgeten ''Länkar''. Sedan drar-och-släpper du den widgeten i den högra rutan ''Primärt widgetfält''.
+
-
* När du släppt widgeten kan du göra vissa val. Låt ''Alla länkar'' var ditt val överst (om du inte delat in dina länkar i kategorier). Vi rekommenderar att du endast har rutorna ''Visa länknamn'' och ''Visa länkbeskrivning'' ikryssade.
+
-
* Klicka ''Spara''.
+
<br /><br /> [[category:Webbhandbok]][[category:Blogghandbok]]
<br /><br /> [[category:Webbhandbok]][[category:Blogghandbok]]

Versionen från 26 oktober 2012 kl. 09.31

Drygt 60% av svenskarna över 18 år använder Facebook och antalet ökar. Eftersom så många svenskar idag är Facebookanvändare så är en Facebooksida ett bra sätt för teaterföreningen att hålla kontakt med medlemmar och andra personer som är intresserade av föreningens verksamhet. Här kommer snart info om hur man skapar en Facebook-sida.

Personliga verktyg
Namnrymder
Varianter
Åtgärder
Om Riksteatern
Föreningsarbete
Arrangemanget
Synas och höras
Biografier & Teaterlexikon
Handböcker
Verktygslåda