Lars Bringås

Från Riksipedia

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Created page with "Lars Bringås är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö. Han har medverkat i bland annat Dårfinkar och Dönickar, Glengarry Glen Ross, Skådespelerskan, Den smala vägen och Ut...")
Rad 1: Rad 1:
-
Lars Bringås är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö. Han har medverkat i bland annat Dårfinkar och Dönickar, Glengarry Glen Ross, Skådespelerskan, Den smala vägen och Utrota varenda jävel på Stockholms Stadsteater. Vi har sett honom i Dreamplay med Barnens Underjordiska Scen på Parkteatern. Han har även arbetat på Bohusläns teater, Malmö sommarscen och Teater kötthus. På film har vi sett honom i bland annat Puss.<br /><br />
+
Lars Bringås är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö. Han har medverkat i bland annat ''Dårfinkar och Dönickar, Glengarry Glen Ross, Skådespelerskan, Den smala vägen'' och ''Utrota varenda jävel'' på Stockholms Stadsteater. Vi har sett honom i ''Dreamplay'' med Barnens Underjordiska Scen på Parkteatern. Han har även arbetat på Bohusläns teater, Malmö sommarscen och Teater kötthus. På film har vi sett honom i bland annat ''Puss''.
-
Hösten 2010 är Lars Bringås aktuell med Riksteaterns Två tennisskor i regi av Lisa Hugoson.<br /><br />
+
Hösten 2010 är Lars Bringås aktuell med Riksteaterns ''Två tennisskor'' i regi av Lisa Hugoson.<br /><br />
===Fakta===
===Fakta===
-
Skådespelare
+
Skådespelare<br /><br /><br />
 +
[[Category:Biografier]]

Versionen från 25 november 2010 kl. 15.06

Lars Bringås är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö. Han har medverkat i bland annat Dårfinkar och Dönickar, Glengarry Glen Ross, Skådespelerskan, Den smala vägen och Utrota varenda jävel på Stockholms Stadsteater. Vi har sett honom i Dreamplay med Barnens Underjordiska Scen på Parkteatern. Han har även arbetat på Bohusläns teater, Malmö sommarscen och Teater kötthus. På film har vi sett honom i bland annat Puss. Hösten 2010 är Lars Bringås aktuell med Riksteaterns Två tennisskor i regi av Lisa Hugoson.

Fakta

Skådespelare


Personliga verktyg
Namnrymder
Varianter
Åtgärder
Om Riksteatern
Föreningsarbete
Arrangemanget
Synas och höras
Biografier & Teaterlexikon
Handböcker
Verktygslåda