Ronny Patrick Jacobsen

Från Riksipedia

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'Ronny Patrick Jacobsen är från Norge. Utbildad vid Statens teaterhøyskole och Universitetet i Oslo. Ronny Patrick har jobbat många år på Teater Manu i Oslo, bland annat i u...')
 
(2 mellanliggande versioner visas inte.)
Rad 1: Rad 1:
-
Ronny Patrick Jacobsen är från Norge. Utbildad vid Statens teaterhøyskole och Universitetet i Oslo. Ronny Patrick har jobbat många år på Teater Manu i Oslo, bland annat i uppsättninarna ''Gengangere, Jeppe på Berget, Antigone, Sennep og champange, Den skallete sangerinne, Bamse B, Privattimen, Peer Gynt'' och ''Arven etter Frankenstein''. Han har också medverkat i olika serier i Døves Media och NRK. Han har jobbbat mycket med teaterworkshop för barn och vuxna samt regisserat föreställningar på Teater Manu och Oslo Døveforening.
+
Ronny Patrick Jacobsen är en norsk skådespelare från Oslo. Ronny fick sin utbildning inom det pedagogiska samarbetet mellan Teater Manu och Kunsthøgskolen i Oslo och har en bred erfarenhet inom teater och TV. Tolkade år 2004 lärarens roll i pjäsen ''Privattimen''. Har nyligen varit knuten till Riksteaterns Tyst Teater i pjäsen ''Halvsjupojken''. 2011 gjorde han rollen som Fritz i pjäsen ''Jag var Fritz Moen'' som erhöll NATT & DAGs utmärkelse för årets bästa scenkonst 2011.<br />
 +
<br />
 +
Våren 2012 är Ronny aktuell i [http://www.riksteatern.se/visukal FAME Visukalen], ett samarbete mellan Riksteaterns Tyst Teater, Örebro länsteater och Riksteatern Örebro län.
 +
<br /><br /><br />
 +
[[Category:Biografier]]

Nuvarande version från 7 maj 2012 kl. 14.24

Ronny Patrick Jacobsen är en norsk skådespelare från Oslo. Ronny fick sin utbildning inom det pedagogiska samarbetet mellan Teater Manu och Kunsthøgskolen i Oslo och har en bred erfarenhet inom teater och TV. Tolkade år 2004 lärarens roll i pjäsen Privattimen. Har nyligen varit knuten till Riksteaterns Tyst Teater i pjäsen Halvsjupojken. 2011 gjorde han rollen som Fritz i pjäsen Jag var Fritz Moen som erhöll NATT & DAGs utmärkelse för årets bästa scenkonst 2011.

Våren 2012 är Ronny aktuell i FAME Visukalen, ett samarbete mellan Riksteaterns Tyst Teater, Örebro länsteater och Riksteatern Örebro län.


Personliga verktyg
Namnrymder
Varianter
Åtgärder
Om Riksteatern
Föreningsarbete
Arrangemanget
Synas och höras
Biografier & Teaterlexikon
Handböcker
Verktygslåda